Η ιστορία μας
Το ζαχαροπλαστείο "Καμέλια" ιδρύθηκε το 1972 από τον Ηλία Αποστόλογλου, παλαιάς γενιάς ζαχαροπλάστης με μικρασιατική καταγωγή.
Από τότε έως σήμερα βρίσκετε στο ίδιο σημείο στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού και συγκεκριμένα στην οδό 28ης Οκτωβρίου 1 & Αθ. Διάκου.
Έχοντας κάνει μια πορεία 40 χρόνων έως σήμερα, έχει καταξιωθεί στο ευρύ κοινό ως ένα ζαχαροπλαστείο που έχει
βάση την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική και δίνει έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σήμερα οι συνταγές και ο τρόπος εκτέλεσης τους εξακολουθεί να είναι ακριβώς ο ίδιος, όπως παλιά, πάντα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων τεχνιτών.
Εδώ και δέκα χρόνια, στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται ο γιος του Κυρίου Ηλία, ο Νίκος Αποστόλογλου, ο οποίος σαν 2ης γενιάς ζαχαροπλάστης, έχει καταφέρει να συνδυάσει την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική με τις πιο φρέσκες και μοντέρνες ιδέες.
Όλα αυτά συνυπάρχουν σε ένα ωραίο και καλαίσθητο χώρο μιας και το μαγαζί ανακαινίστηκε το καλοκαίρι του 2010 παίρνοντας τη μορφή ενός Παριζιάνικου ρετρό ζαχαροπλαστείου των αρχών του τελευταίου αιώνα.